Cercar en aquest blog

divendres, 18 de març del 2011

Criatures Fascinants: King Mukade


Avui us porto una criatura d'aquestes que tothom voldria tenir a casa com a mascota.Es tracta del King Mukade, un centpeus japonès que té la sana costum d'introduir-se pels diferents orificis del cos.


El King Mukade és un centpeus verinós que viu al Japó i el qual els japonesos identifiquen amb la Foscor i el Mal. En l'antiguitat es creia que el King Mukade havia sortit de les profunditats de la Terra després d'un terratrèmol per castigar els humans.

La seva reputació no és per què si, ja que una de les seves picades el coll pot matar un adult. Aquest centpeus té la desagradable costum d'introduir dins dels orificis humans mentre dormen, moltes de les seves picades es produeixen quan les seves víctimes descansen confiades.

Són depredadors molt ràpids i voraços i s'alimenten d'escarabats, mosques i aranyes (a vegades planten cara a animals més grans que ells). Pot passar-se hores immòbil fins que localitza la seva presa i s'abalança sobre ella amb una velocitat vertiginosa. Acostumen a viure en llocs foscos i humits, és molt habitual trobar-los en llars japonesos amagats en les piques.

Heus aquí unes fotos de l'animaló:




 I heus ací un vídeo d'una lluita entre una serp i aquest meravellós centípode:





Vaja ... el regal perfecte per complimentar en ocasions especials als vostres i les vostres EX, en especial les EX-sogres (a aquestes últimes recomano regalar la parella perquè procreen i puguin gaudir d'una bonica família de bestioles perquè faci més amena la seva existència).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada