Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de febrer de 2011

GHOST IN THE SHELL: INNOCENCEAvui m'agradaria parlar de la que, segons la meva opinió, és l'obra mestra de Mamoru Oshii. Nou anys després de la primera pel lícula de la saga, Mamoru Oshii reprèn la trama iniciada per aquesta, amb la mateixa ambientació Cyberpunk. En declaracions de Mamoru Oshii, aquesta segona entrega conclou l'univers de Ghost in the Shell mostrat en les pel.lícules, negant la seva participació en una tercera part, però sense deixar de col.laborar estretament aportant idees i referències per a la sèrie Ghost in the Shell: Stand Alone Complex . Segons explicà Mamoru Oshii, Innocence no va ser creada com una seqüela o continuació de Ghost in the Shell, pel que no ha de ser avaluada com a tal, per tant és més aviat una història situada en el mateix univers.

La banda sonora original corre de nou a càrrec del compositor Kenji Kawaii. Mamoru va parlar amb Kenji perquè la banda sonora no fos sinó una prolongació de la mateixa que en la primera pel lícula. D'aquesta manera Kawaii va tornar a comptar amb el cor que va donar la veu als acords del compositor, ampliat aquesta vegada de les 3 veus originals a més de 70 coristes que van expandir la versatilitat d'aquesta composició.

Una autèntica obra mestra, tant visualment com a nivell argumental i filosòfic, i un dels grans clàssics de l'anime de totes les èpoques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada